Volg ons op

Over Ons

AZ Construct

OVER ONS

Met een gecumuleerde ervaring van meer dan 15 jaar, staat AZ Construct klaar om u topkwaliteit diensten te bieden in de industriebouwsector.

Op zoek naar een veelzijdige aannemer? Wij zijn bedreven in een breed scala aan projecten, variërend van kleinere kluswerken tot grootschalige renovaties, bezettingswerken en totaalrenovaties. Onze specialisaties omvatten aanbouw, dakwerken, gevelrenovatie en restauratiewerken, allemaal met een industriële focus.

Onze Partners

KWALITEIT & EXPERTISE

Industriële aannemer

Kwaliteit is onze prioriteit, en we streven ernaar om dit altijd te bieden tegen eerlijke en correcte prijzen.

Wij nemen uw project graag volledig in handen van A tot Z, maar u kunt ons ook inschakelen voor het uitvoeren van specifieke bouwklussen. Of het nu gaat om het plaatsen van gyprocwanden, het aanbrengen van een vals plafond, het betegelen van ruimtes, of het uitvoeren van aanbouwprojecten zoals het toevoegen van extra bedrijfsruimte, we staan klaar om uw project naar tevredenheid te realiseren.

Elke opdracht wordt uitgevoerd door een ervaren team van vakmensen, geleid door een geroutineerde professional in de bouwsector die met oog voor detail zorgt voor de hoogste kwaliteitsstandaarden op elke werf.
AZ Construct © 2023 • Privacy & Cookies
Webdesign door RegioWebsites.be